html> <!-- gemaakt door www.metatags.nl --> <meta name="description" content="Willemshandel is een genie in het slijpen van professioneel gereedschap op elk gebied en de verkoop van al U gemotoriseerde en elektrische tuin gereedschap tegen scherpe prijzen."> <meta name="keywords" content="grasmaaiers, bladblazers, gereedschapslijpen, gereedschapslijper, professioneelslijpwerk, constructiewerk, staalconstructiebouw, elktrischegereedschappen, bosch, hitachi, kettingzagen, service, onderhoud, "> <meta name="author" content="metatags generator"> <meta name="robots" content="index, follow"> <meta name="revisit-after" content="3 days"> <title>Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten. Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. titel HTML "> Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. XHTML "> HTML "> STIGA ROBOT MAAIER titel

<< Vorige


SA 3000 Handgedragen bladblazer


Met de handige gashendelblokkering kan het luchtdebiet rechtstreeks vanaf de handgreep geregeld word

Artikelcode: SA 3000SA 3000 Handgedragen bladblazer
Efco Bladblazers/Zuigers HOOGE-MIERDE 

Willems U adres voor al U gemotoriseerde tuingereedschap en al U slijpwerk
 EFCO Bladblazers en Bladzuigers.  Efco Bladblazers/Zuigers HOOGE-MIERDE 

Bij het handgedragen model kan het lucht gebiet worden aangepast aan het type werk dankzij de
gashendelblokkering.

De "lift starter" is een systeem dat de starter automatisch uitschakelt als de gashendel volledig wordt ingedrukt. Dit voorkomt dat de motor verzuipt (SA 3000). Bij het ruggedragen model biedt het papieren luchtfilter de grootste bescherming aan de motor, ook bij gebruik in zeer stoffige ruimten. Het konische gedeelte van de blaasleiding zorgt ervoor dat de lucht sneller uit de leiding komt. Het innovatieve trillingsdempingssysteem garandeert een sterke afname van de trillingen die op de gebruiker worden overgebracht: 4 rubberen steunen scheiden de motor van de machinegroep en van de handgrepen (SA 3000). De microschakelaar in het rooster stopt de motor onmiddellijk  (SA 3000). De handgreep met versnelling die rechtstreeks op de lanceerleiding is geplaatst maakt een constante controle van de luchtstroom mogelijk.

Handgedragen bladblazer

De handgedragen bladblazer van Efco is het ideale apparaat om uw eigen tuin van bladeren en zwerfvuil te ontdoen.

  •     Met de systemen "Primer" en "Lift Starter" is de start altijd eenvoudig en snel.
  •     Met de handige gashendelblokkering kan het luchtdebiet rechtstreeks vanaf de handgreep geregeld worden en zo aan het type werkzaamheid worden aangepast.
  •     Met een speciale set kan het apparaat gemakkelijk en snel in een zuiger worden omgebouwd.
  •     Het deksel heeft een klikopening en vereist geen gereedschappen.
  •     Maximale bescherming voor de gebruiker, omdat de veiligheidsschakelaar de motor stopt als het deksel wordt geopend.
  •     De zuigventilator is uitgerust met een hakmes om het opgevangen materiaal fijn te malen en het volume in de zak te verkleinen.
  •     Innovatief trillingsdempingssysteem "Vibcut" bestaande uit 4 rubberen steunen dat de motor van de handgrepen en van het machinehuis isoleert, waardoor de trillingen die tijdens het werk op de gebruiker                   worden overgebracht aanzienlijk afnemen. Dit garandeert een maximaal comfort en hanteerbaarheid van de machine.

                       
SA 3000


Vermogen/Cilinderinhoud
1.3 HP - 1.0 kW/30.5 cm³ 
Max. luchtdebiet
12.0 m³/min - 720 m³/h 
Max. luchtsnelheid          
70 m/sec
Inhoud zak
36 L 
Gewicht
4,5 Kg 
      

 3de kolom
Prijs op aanvraag