html> <!-- gemaakt door www.metatags.nl --> <meta name="description" content="Willemshandel is een genie in het slijpen van professioneel gereedschap op elk gebied en de verkoop van al U gemotoriseerde en elektrische tuin gereedschap tegen scherpe prijzen."> <meta name="keywords" content="grasmaaiers, bladblazers, gereedschapslijpen, gereedschapslijper, professioneelslijpwerk, constructiewerk, staalconstructiebouw, elktrischegereedschappen, bosch, hitachi, kettingzagen, service, onderhoud, "> <meta name="author" content="metatags generator"> <meta name="robots" content="index, follow"> <meta name="revisit-after" content="3 days"> <title>Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten. Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. titel HTML "> Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. XHTML "> HTML "> STIGA ROBOT MAAIER titel

<< Vorige - Volgende >>


SA 2062 Ruggedragen bladblazer


Het beperkte gewicht, de snelheid van de lucht en het volume van de uitgeblazen luchtstroom maken va

Artikelcode: SA 2062SA 2062  Ruggedragen bladblazer
Efco Bladblazers/Zuigers HOOGE-MIERDE 


Willems U adres voor al U gemotoriseerde tuingereedschap en al U slijpwerk


 EFCO Bladblazers en Bladzuigers. Efco Bladblazers/Zuigers HOOGE-MIERDE 

Bij het handgedragen model kan het lucht gebiet worden aangepast aan het type werk dankzij de
gashendel blokkering.

Het deksel van het model BV 126 Ergo heeft een klikopening zonder schroeven voor een gemakkelijke toegang tot de aansluiting voor de zuigleiding. De "lift starter" is een systeem dat de starter automatisch uitschakelt als de gashendel volledig wordt ingedrukt. Dit voorkomt dat de motor verzuipt (SA 2026 Ergo). Bij het ruggedragen model biedt het papieren luchtfilter de grootste bescherming aan de motor, ook bij gebruik in zeer stoffige ruimten. Het konische gedeelte van de blaasleiding zorgt ervoor dat de lucht sneller uit de leiding komt. Het innovatieve trillingsdempingssysteem garandeert een sterke afname van de trillingen die op de gebruiker worden overgebracht: 4 rubberen steunen scheiden de motor van de machinegroep en van de handgrepen (SA 2026 Ergo). De microschakelaar in het rooster stopt de motor onmiddellijk bij een onvoorziene opening van het deksel of bij een onjuiste montage van de zuigleiding (SA 2026 Ergo). De handgreep met versnelling die rechtstreeks op de lanceerleiding is geplaatst maakt een constante controle van de luchtstroom mogelijk.

SA 2062
Ruggedragen bladblazer

De ruggedragen bladblazer is bestemd voor reinigingswerkzaamheden in agrarische (hoven, pleinen) en stedelijke omgevingen (parken, stadions, bloemperken, wegen).

  •     Het beperkte gewicht, de snelheid van de lucht en het volume van de uitgeblazen luchtstroom maken van dit apparaat een handig, krachtig en prestatievol instrument.
  •     Het geluidsniveau is erg beperkt.
  •     De gashendel bevindt zich op een ergonomische positie rechtstreeks op de lanceerbuis.
  •     De grote papieren luchtfilter met een rubberen verbindingsslang met de carburator zorgt voor de maximale efficiëntie van de machine, ook als deze langdurig in stoffige ruimten wordt gebruikt.
  •     Het ruggedragen frame uit geblazen polypropyleen is uitermate licht.

               
SA 2062
Tchnische gegevens

Max. luchtdebiet
20 m³/min - 1200 m³/h 
Max. luchtsnelheid          
90 m/sec
Tankinhoud brandstofmengsel          
2,3 L
Gewicht          
9,4 Kg


3de kolom
Prijs op aanvraag