html> <!-- gemaakt door www.metatags.nl --> <meta name="description" content="Willemshandel is een genie in het slijpen van professioneel gereedschap op elk gebied en de verkoop van al U gemotoriseerde en elektrische tuin gereedschap tegen scherpe prijzen."> <meta name="keywords" content="grasmaaiers, bladblazers, gereedschapslijpen, gereedschapslijper, professioneelslijpwerk, constructiewerk, staalconstructiebouw, elktrischegereedschappen, bosch, hitachi, kettingzagen, service, onderhoud, "> <meta name="author" content="metatags generator"> <meta name="robots" content="index, follow"> <meta name="revisit-after" content="3 days"> <title>Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten. Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. titel HTML "> Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. XHTML "> HTML "> STIGA ROBOT MAAIER titel

<< Vorige - Volgende >>


Ruggedragen bosmaaiers 8405


Deze bosmaaiers zijn ideaal voor steile hellingen en het maaien van greppels, glooiingen en ondergro

Artikelcode: 8405Ruggedragen bosmaaiers 8405
Efco Bladblazers/Zuigers/Trimmers/Bosmaaiers HOOGE-MIERDE 

Willems U adres voor al U gemotoriseerde tuingereedschap en al U slijpwerk


Een EFCO professionele bosmaaier is niet zomaar een het is een stuk kwaliteit de degelijke constuctie licht in gewicht het motorcarter is van giet alumunium gemaakt.Deze EFCO professionele trimmer staat voor lage onderhouds kosten dat zijn professionele EFCO trimmers en bosmaaiers. Met een keuze uit 12 modellen .

 Ergo 8405 ruggendragen bosmaaiers

Efco Bladblazers/Zuigers/Trimmers/Bosmaaiers HOOGE-MIERDE 


Ergo ruggendragen bosmaaiers

    De nieuwe Ergo ruggedragen bosmaaiers combineren prestaties en duurzame betrouwbaarheid met een serie innovatieve en gepatenteerde systemen die een hoog werkcomfort en de maximale veiligheid voor de gebruiker garanderen.

  •     "Easy-on" snelstartsysteem voor een soepele start zonder terugslag bij gedragen machine, zonder haar op de grond te hoeven zetten.
  •     Ergonomische rugzak die de zijdelingse bewegingen en buigingen van de romp volgen voor een maximale bewegingsvrijheid.
  •     Comfortabele trillingsdemper met 4 veren die de trillingen tot een minimum terugbrengt.
          Innovatief snelontkoppelingssysteem, waardoor men zich in gevaarlijke situaties snel van de machine kan ontdoen.
  •     Nieuwe 350° draaibare en zeer gemakkelijk van de stang loskoppelbare handgreep zonder de kabels te beschadigen, waardoor de machine eenvoudiger kan worden vervoerd.

               
               
       Technische gegevens                                   

Vermogen/Cilinderinhoud 
1,8 HP - 1,3 kW/37,7 cm³
Diameter van de buis         
26 mm
Handgreep         
enkel
Koppeling         
ja
Tankinhoud brandstof         
0,90 L
Gewicht         9,5 Kg 
9,5 Kg        Prijs op aanvraag