html> <!-- gemaakt door www.metatags.nl --> <meta name="description" content="Willemshandel is een genie in het slijpen van professioneel gereedschap op elk gebied en de verkoop van al U gemotoriseerde en elektrische tuin gereedschap tegen scherpe prijzen."> <meta name="keywords" content="grasmaaiers, bladblazers, gereedschapslijpen, gereedschapslijper, professioneelslijpwerk, constructiewerk, staalconstructiebouw, elktrischegereedschappen, bosch, hitachi, kettingzagen, service, onderhoud, "> <meta name="author" content="metatags generator"> <meta name="robots" content="index, follow"> <meta name="revisit-after" content="3 days"> <title>Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten. Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. titel HTML "> Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. XHTML "> HTML "> STIGA ROBOT MAAIER titel

<< Vorige - Volgende >>


Ruggedragen bosmaaiers 8355


Deze bosmaaiers zijn ideaal voor steile hellingen en het maaien van greppels, glooiingen en ondergro

Artikelcode: 8355Ruggedragen bosmaaiers 8355
Efco Bladblazers/Zuigers/Trimmers/Bosmaaiers HOOGE-MIERDE 

Willems U adres voor al U gemotoriseerde tuingereedschap en al U slijpwerk
Een EFCO professionele bosmaaier is niet zomaar een het is een stuk kwaliteit de degelijke constuctie licht in gewicht het motorcarter is van giet alumunium gemaakt.Deze EFCO professionele trimmer staat voor lage onderhouds kosten dat zijn professionele EFCO trimmers en bosmaaiers. Met een keuze uit 12 modellen .

 Ergo 8355 ruggendragen bosmaaiers

Efco Bladblazers/Zuigers/Trimmers/Bosmaaiers HOOGE-MIERDE 

  
           Deze bosmaaiers zijn ideaal voor steile hellingen en het maaien van greppels, glooiingen en ondergroei.

  •     Dankzij de ergonomische rugzak met in hoogte verstelbare banden en een lendensteun uit ademend materiaal kan met grote vrijheid gewerkt worden.
  •     De stalen aandrijfas, de zuiger met twee segmenten en de grote luchtfilter verzekeren een lange levensduur.

       

                                                       
Vermogen/Cilinderinhoud 
1,5 HP - 1,1 kW/34,0 cm³
Diameter van de buis 
26 mm
Handgreep         
enkel
Koppeling         
ja
Tankinhoud brandstof         
0,90 L
Gewicht          
9,4 Kg


         Ergo ruggendragen bosmaaiers

  •     De nieuwe Ergo ruggedragen bosmaaiers combineren prestaties en duurzame betrouwbaarheid met een serie innovatieve en gepatenteerde systemen die een hoog werkcomfort en de maximale veiligheid voor de      gebruiker garanderen.
  •     "Easy-on" snelstartsysteem voor een soepele start zonder terugslag bij gedragen machine, zonder haar op de grond te hoeven zetten.
  •     Ergonomische rugzak die de zijdelingse bewegingen en buigingen van de romp volgen voor een maximale bewegingsvrijheid.
  •     Comfortabele trillingsdemper met 4 veren die de trillingen tot een minimum terugbrengt.
            Innovatief snelontkoppelingssysteem, waardoor men zich in gevaarlijke situaties snel van de machine kan ontdoen.
  •     Nieuwe 350° draaibare en zeer gemakkelijk van de stang loskoppelbare handgreep zonder de kabels te beschadigen, waardoor de machine eenvoudiger kan worden vervoerd.

Prijs op aanvraag