html> <!-- gemaakt door www.metatags.nl --> <meta name="description" content="Willemshandel is een genie in het slijpen van professioneel gereedschap op elk gebied en de verkoop van al U gemotoriseerde en elektrische tuin gereedschap tegen scherpe prijzen."> <meta name="keywords" content="grasmaaiers, bladblazers, gereedschapslijpen, gereedschapslijper, professioneelslijpwerk, constructiewerk, staalconstructiebouw, elktrischegereedschappen, bosch, hitachi, kettingzagen, service, onderhoud, "> <meta name="author" content="metatags generator"> <meta name="robots" content="index, follow"> <meta name="revisit-after" content="3 days"> <title>Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten. Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. titel HTML "> Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. XHTML "> HTML "> STIGA ROBOT MAAIER titel

<< Vorige - Volgende >>


Efco Professionele 8550 BOSS


Deze modellen voor professioneel gebruik zijn voor het maaien van dik, stevig gras, struikgewas, hee

Artikelcode: 8550 BOSSEfco Professionele 8550 BOSS
Efco Bladblazers/Zuigers/Trimmers/Bosmaaiers HOOGE-MIERDE 


Willems U adres voor al U gemotoriseerde tuingereedschap en al U slijpwerk


Een EFCO professionele bosmaaier is niet zomaar een het is een stuk kwaliteit de degelijke constuctie licht in gewicht het motorcarter is van giet alumunium gemaakt.Deze EFCO professionele trimmer staat voor lage onderhouds kosten dat zijn professionele EFCO trimmers en bosmaaiers. Met een keuze uit 12 modellen .

Efco 8550 BOSS Professionele bosmaaiers

Efco Bladblazers/Zuigers/Trimmers/Bosmaaiers HOOGE-MIERDE 


Deze modellen voor professioneel gebruik zijn voor het maaien van dik, stevig gras, struikgewas, heesters en ondergroei (de modellen met 46 cc en 53 cc hebben een professionele schijf met drie tanden speciaal voor het maaien van ondergroei).

    De motoren hebben ook bij lage toerentallen een hoog en lineair koppel en beschikken over de "Lift Starter" (modellen met 46 cc en 53 cc) om het starten te vergemakkelijken.
    De stalen aandrijfas en de zuiger met twee segmenten (de modellen met 53 cc hebben een professionele diamantbewerkte zuiger) garanderen de stevigheid, terwijl de lagers en het vergrote luchtfilter (papieren filter op de modellen 8460 en 8530) constante prestaties waarborgen onder elke omstandigheid.
    Een dubbel trillingsdempingssysteem op zowel de motor als op het stuur brengt de belasting op de gebruiker tot een minimum terug.

               
               
       

       Technische gegevens

Vermogen/Cilinderinhoud 
2,8 HP - 2,1 kW/52,5 cm³
Diameter van de buis 
32 mm
Handgreep 
stuur
Koppeling
ja
Tankinhoud brandstof 
1,50 L
Gewicht 
8,5 Kg        
       
       
         
       
       
Prijs op aanvraag