html> <!-- gemaakt door www.metatags.nl --> <meta name="description" content="Willemshandel is een genie in het slijpen van professioneel gereedschap op elk gebied en de verkoop van al U gemotoriseerde en elektrische tuin gereedschap tegen scherpe prijzen."> <meta name="keywords" content="grasmaaiers, bladblazers, gereedschapslijpen, gereedschapslijper, professioneelslijpwerk, constructiewerk, staalconstructiebouw, elktrischegereedschappen, bosch, hitachi, kettingzagen, service, onderhoud, "> <meta name="author" content="metatags generator"> <meta name="robots" content="index, follow"> <meta name="revisit-after" content="3 days"> <title>Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten. Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. titel HTML "> Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. XHTML "> HTML "> STIGA ROBOT MAAIER titel

<< Vorige - Volgende >>


Efco Bosmaaiers elektra /benzine
Efco Bosmaaiers elektra /benzine
Efco Bladblazers/Zuigers/Trimmers HOOGE-MIERDE 

ELCO Bosmaaiers

Kent geen obstakels, groot noch klein. Voor tuinen, bermen en onderhout hebben we de snede die je zoekt.

Bijwerken van de randen, verzorgen van de tuin of verwijderen van de ondergroei: voor elk van deze taken bestaat altijd de juiste Efco bosmaaier, met de geschikte technische eigenschappen voor elk type gebruik. De Efco bosmaaiers beschikken over speciaal ontworpen en ontwikkelde motoren die ook bij een laag toerental een hoog koppel hebben. Daarnaast zijn ze uitgerust met inrichtingen zoals de zelfsmerende bronzen lagers of de ergonomische handgrepen die het grootst mogelijke comfort tijdens het werk garanderen. Bovendien maken de grote afmetingen van de koppeling, de stalen samenstelling van de aandrijfas of de twee segmenten van de zuiger een veilig en betrouwbaar werkmaatje van deze machines.

Stalen aandrijfas en zuiger met twee segmenten voor een grotere duurzaamheid (mod. DS 2800, DS 3200, DS 3800, DS 4200, 8460, 8530).
Burn Right modellen zijn uitgerust met katalysator dit geeft een  drastische vermindering van schadelike uitstoot en zijn zo conform de strengste milieunormen
Transmissie met zelfsmerende bronzen lagers om de trillingen tot een minimum terug te brengen voor een groter comfort van de gebruiker.
Verstelbaar stuur met antivibratie.  Kan versteld worden zodat elke gebruiker klein of groot praktisch en veilig werken kan.
Papieren luchtfilter voor een langere levensduur (mod. DS 2800, DS 3200, DS 3800, DS 4200, 8460, 8530).
Decompressor, zorgt voor minder durk in de verbrandingskamer,om makkelijker te starten ook bij koude temperaturen
Ergonomische handgreep.  Inovatieve en gepatenteerde oplossing voor een veilige en stevige grip
Nieuwe koppeling met M10 mannelijke draad: Steviger en makkelijk om de nylonkop of het mes te vervangen (mod. DS 2800, DS 3200, DS 3800, DS 4200, 8460, 8530).

Efco Bladblazers/Zuigers/Trimmers HOOGE-MIERDE 

Een EFCO bosmaaier is niet zomaar een het is een stuk kwaliteit de degelijke constuctie licht in gewicht het motorcarter is van giet alumunium gemaakt.Deze EFCO trimmer staat voor lage onderhouds kosten dat zijn EFCO.  

ELCO bosmaaier en ELCO trimmer zijn er zowel electriche als in benzine uitvoering.       Van deze modellen vindt U een uitgebreide colletie op onze website

           
                
             
 Elektrische trimmers
STARK serie: Universeel voor particulier gebruik
STARK serie: Bosmaaiers voor intensief gebruik
         
               
             
STARK serie: heavy-duty bosmaaiers voor intensief gebruik
PREMIUM serie: universele bosmaaiers voor thuisgebruik
PREMIUM serie: bosmaaiers voor intensief gebruik
Professionele bosmaaiers
Ruggedragen bosmaaiers
Ergo ruggendragen bosmaaiers
                    
                  
Bosmaaiers met lage emissie ''Burn Right'' met viertaktmotor
Bosmaaier met lage emissie ''Burn Right''

Efco Bladblazers/Zuigers/Trimmers HOOGE-MIERDE 
Prijs op aanvraag