html> <!-- gemaakt door www.metatags.nl --> <meta name="description" content="Willemshandel is een genie in het slijpen van professioneel gereedschap op elk gebied en de verkoop van al U gemotoriseerde en elektrische tuin gereedschap tegen scherpe prijzen."> <meta name="keywords" content="grasmaaiers, bladblazers, gereedschapslijpen, gereedschapslijper, professioneelslijpwerk, constructiewerk, staalconstructiebouw, elktrischegereedschappen, bosch, hitachi, kettingzagen, service, onderhoud, "> <meta name="author" content="metatags generator"> <meta name="robots" content="index, follow"> <meta name="revisit-after" content="3 days"> <title>Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten. Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. titel HTML "> Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. XHTML "> HTML "> STIGA ROBOT MAAIER titel

Volgende >>


Efco Bladblazers/Zuigers


Een luchtwerveling rondom het huis en in de tuin. Het reinigen van je yuin buiten is nog nooit zo ge

Artikelcode: Bladblazers/Zuigers


Efco Bladblazers/Zuigers HOOGE-MIERDE 

Willems U adres voor al U gemotoriseerde tuingereedschap en al U slijpwerkEfco Bladblazers/Zuigers,  Efco Bladblazers/Zuigers HOOGE-MIERDE 

Een luchtwerveling rondom het huis en in de tuin. Het reinigen van je yuin buiten is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Krachtige en efficiënte instrumenten om zonder aarzelen elk oppervlak van bladeren, takken en elk type vuil te reinigen. Het handmatige model is aanbevolen voor huishoudelijk gebruik, terwijl het krachtige ruggedragen model ook op grote oppervlakken in landelijke of stedelijke omgevingen kan worden ingezet. De lichtheid, eenvoud en geruisloosheid maken van deze machines waardevolle en betrouwbare werkmaatjes. 

Bij het handgedragen model kan
het luchtdebiet worden aangepast aan het type werk dankzij de gashendelblokkering.
Het konische gedeelte van de blaasleiding zorgt ervoor dat de lucht sneller uit de leiding komt.

Het deksel van het model BV 126 Ergo heeft een klikopening zonder schroeven voor een gemakkelijke toegang tot de aansluiting voor de zuigleiding.
Het innovatieve trillingsdempingssysteem garandeert een sterke afname van de trillingen die op de gebruiker worden overgebracht: 4 rubberen steunen scheiden de motor van de machinegroep en van de handgrepen (SA 2026 Ergo).

De "lift starter" is een systeem dat de starter automatisch uitschakelt als de gashendel volledig wordt ingedrukt. Dit voorkomt dat de motor verzuipt (SA 2026 Ergo).
De microschakelaar in het rooster stopt de motor onmiddellijk bij een onvoorziene opening van het deksel of bij een onjuiste montage van de zuigleiding (SA 2026 Ergo).

Bij het ruggedragen model biedt het papieren luchtfilter de grootste bescherming aan de motor, ook bij gebruik in zeer stoffige ruimten.
       
De handgreep met versnelling die rechtstreeks op de lanceerleiding is geplaatst maakt een constante controle van de luchtstroom mogelijk.

       
       

Prijs op aanvraag