html> <!-- gemaakt door www.metatags.nl --> <meta name="description" content="Willemshandel is een genie in het slijpen van professioneel gereedschap op elk gebied en de verkoop van al U gemotoriseerde en elektrische tuin gereedschap tegen scherpe prijzen."> <meta name="keywords" content="grasmaaiers, bladblazers, gereedschapslijpen, gereedschapslijper, professioneelslijpwerk, constructiewerk, staalconstructiebouw, elktrischegereedschappen, bosch, hitachi, kettingzagen, service, onderhoud, "> <meta name="author" content="metatags generator"> <meta name="robots" content="index, follow"> <meta name="revisit-after" content="3 days"> <title>Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten. Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. titel HTML "> Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. XHTML "> HTML "> STIGA ROBOT MAAIER titel

<< Vorige - Volgende >>


Benzine trimmers STARK 3800 T


Deze bosmaaiers zijn ontworpen om een grote efficiëntie en een constante kwaliteit te garanderen, oo

Artikelcode: STARK 3800 TBenzine trimmers STARK 3800 T
Efco Bladblazers/Zuigers/Trimmers HOOGE-MIERDE 

Willems U adres voor al U gemotoriseerde tuingereedschap en al U slijpwerk
Efco Bladblazers/Zuigers/Trimmers HOOGE-MIERDE 

Een EFCO bosmaaier is niet zomaar een het is een stuk kwaliteit de degelijke constuctie licht in gewicht het motorcarter is van giet alumunium gemaakt.Deze EFCO trimmer staat voor lage onderhouds kosten dat zijn EFCO.  Keuze uit 15 modellen


Efco STARK 3800 T (Euro 2)

STARK serie: Bosmaaiers voor intensief gebruik.

Deze bosmaaiers zijn ontworpen om een grote efficiëntie en een constante kwaliteit te garanderen, ook als ze continu en in zware omstandigheden worden gebruikt.

  •     Professionele zuiger met 2 segmenten (1 segment bij het 36 cc-model) voor een constante kwaliteit, die ongewijzigd blijft in de loop der tijd.
  •     Groot vliegwiel voor een doelmatigere afkoeling van de motor, ook bij hoge temperaturen.
  •     Aluminium behuizing, om de zwaarste belastingen bij intensief gebruik te kunnen verdragen.
  •     Transmissiebuis in aluminium en interne stang van staal met een dikte van 7 mm: deze staan borg voor een maximale overbrenging van het vermogen, en een laag trillingniveau.
  •     De doekfilter zorgt ook in stoffige omgevingen voor een optimale bescherming van de motor.

                       

Technische gegevens                                        
       
Vermogen/Cilinderinhoud 
1,8 HP - 1,3 kW/36,3 cm³ 
Diameter van de buis 
28 mm
Handgreep 
stuur
Koppeling
ja
Tankinhoud brandstof 
0,87 L
Gewicht          
6,8 Kg

       
       Gebruiksaanwijzing
       STARK 3800 T (Euro 2)
       
         
       
Prijs op aanvraag