html> <!-- gemaakt door www.metatags.nl --> <meta name="description" content="Willemshandel is een genie in het slijpen van professioneel gereedschap op elk gebied en de verkoop van al U gemotoriseerde en elektrische tuin gereedschap tegen scherpe prijzen."> <meta name="keywords" content="grasmaaiers, bladblazers, gereedschapslijpen, gereedschapslijper, professioneelslijpwerk, constructiewerk, staalconstructiebouw, elktrischegereedschappen, bosch, hitachi, kettingzagen, service, onderhoud, "> <meta name="author" content="metatags generator"> <meta name="robots" content="index, follow"> <meta name="revisit-after" content="3 days"> <title>Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten. Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. titel HTML "> Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. XHTML "> HTML "> STIGA ROBOT MAAIER titel

<< Vorige


AUTOCLIP 523 (1x6.9Ah)


Onderhoudt 2600 m2 in 4 zones. Pincode beveiliging. Veiligheidshandgreep en stopknop aan de achterka

Artikelcode: 523 (1x6.9Ah)AUTOCLIP 523 (1x6.9Ah)
STIGA HOOGE-MIERDE
AL-KO HOOGE-MIERDE

Het adres voor al U gemotoriseerde tuingereedschap en al U slijpwerk

AUTOCLIP 523 (1x6.9Ah)
Onderhoudt 2600 m2 in 4 zones. Pincode beveiliging. Veiligheidshandgreep en stopknop aan de achterkant voorkomen ongelukken. Diefstalalarm optioneel verkrijgbaar. 
  • Installatie:Ja 
  • Motor:Brush 
  • Maximale grasoppervlakte (m2.):2 600 
  • Regensensoren:Ja 
  • Veiligheidshandgreep:Ja
Het beste deel van de zomer, het magische moment in de tuin. Vers gemaaid gazon, raked tuinpaden en bodem onder de vingernagels zijn voor velen de belichaming van vreugde in uw eigen tuin.Om uw tuin te werken comfortabeler en gemakkelijker te Stiga biedt tal van gereedschappen en apparatuur.Sinds de oprichting in 1934 Stiga heeft een verscheidenheid van producten met innovatieve technologie en baanbrekende oplossingen die de gehele industrie pionier en zijn. We combineren de nieuwste technologie met goede prestaties en een minimale impact op de ontwikkeling van mens en milieu.Ons verklaarde doel is het vereenvoudigen van de tuin van het leven. Op de lange termijn betekent dit het verlaten van een gezonde bodem. 
verkrijgbaar. 
Technical Data
AUTOCLIP 523 (1x6.9Ah) - 26-8123-11 
Installatie
Ja
Automatisch oplaadstation
Ja
Lithium-ion Accu
Lithium 1 x 6.9 Ah
Motor
Brush
Grip
2 WD
Maaibreedte (cm.)
29
Maaihoogte (mm.)
20-56
Maximale grasoppervlakte (m2.)
2 600
Maximale helling
45% (24°)
Maximale helling bij begrenzingsdraad
25% (14°)
Average Working Time
3h
Aantal maaigebieden
4
Tonen
Ja
Zelfprogrammering
Nee
Regensensoren
Ja
Recharging Base
Yes
Spiraal maaipatroon
Intelligent
Veiligheidshandgreep
Ja
Noodstop
Ja
Kleur
Grey
Antitilt
Yes
Mesbladmodulatie
Yes
Bluetooth
Option
Alarm
Option
Afmetingen in cm. (Lengte, Breedte, Hoogte)
59 x 43 x 27, Base charging station Including Cover for 500-series 68 x 56 x 31
Gewicht (kg.)
12

Prijs op aanvraag