html> <!-- gemaakt door www.metatags.nl --> <meta name="description" content="Willemshandel is een genie in het slijpen van professioneel gereedschap op elk gebied en de verkoop van al U gemotoriseerde en elektrische tuin gereedschap tegen scherpe prijzen."> <meta name="keywords" content="grasmaaiers, bladblazers, gereedschapslijpen, gereedschapslijper, professioneelslijpwerk, constructiewerk, staalconstructiebouw, elktrischegereedschappen, bosch, hitachi, kettingzagen, service, onderhoud, "> <meta name="author" content="metatags generator"> <meta name="robots" content="index, follow"> <meta name="revisit-after" content="3 days"> <title>Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten. Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. titel HTML "> Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. XHTML "> HTML "> STIGA ROBOT MAAIER titel

<< Vorige - Volgende >>


AUTOCLIP 140 4WD


Onderhoudt een gazon van 0-400m2, en is geschikt voor de gemiddelde tuin

Artikelcode: 4WD140AUTOCLIP 140 4WD
STIGA HOOGE-MIERDE
AL-KO HOOGE-MIERDE

Het adres voor al U gemotoriseerde tuingereedschap en al U slijpwerk

AUTOCLIP 4WD140 
Onderhoudt een gazon van 0-400m2, en is geschikt voor de gemiddelde tuin in een stedelijke omgeving. Handmatig op te laden, net zo eenvoudig als bij een mobiele telefoon. 
Het beste deel van de zomer, het magische moment in de tuin. Vers gemaaid gazon, raked tuinpaden en bodem onder de vingernagels zijn voor velen de belichaming van vreugde in uw eigen tuin.Om uw tuin te werken comfortabeler en gemakkelijker te Stiga biedt tal van gereedschappen en apparatuur.Sinds de oprichting in 1934 Stiga heeft een verscheidenheid van producten met innovatieve technologie en baanbrekende oplossingen die de gehele industrie pionier en zijn. We combineren de nieuwste technologie met goede prestaties en een minimale impact op de ontwikkeling van mens en milieu.Ons verklaarde doel is het vereenvoudigen van de tuin van het leven. Op de lange termijn betekent dit het verlaten van een gezonde bodem. 
  • Installatie:Nee 
  • Motor:Brush 
  • Maximale grasoppervlakte (m2.):400 
  • Regensensoren:Nee 
  • Veiligheidshandgreep:Ja
Technical Data
AUTOCLIP 140 4WD - 26-8121-11 
Installatie
Nee
Automatisch oplaadstation
Nee
Lithium-ion Accu
Lithium 1 x 6.9 Ah
Motor
Brush
Grip
4 WD
Maaibreedte (cm.)
25
Maaihoogte (mm.)
34 or 40
Maximale grasoppervlakte (m2.)
400
Maximale helling
50% (27°)
Maximale helling bij begrenzingsdraad
-
Average Working Time
3h 30min
Aantal maaigebieden
1
Tonen
Nee
Zelfprogrammering
Nee
Grassensoren
Ja
Regensensoren
Nee
Dieptesensoren
Nee
Recharging Base
No
Veiligheidshandgreep
Ja
Noodstop
Ja
Kleur
Grey
Antitilt
Yes
Mesbladmodulatie
Yes
Bluetooth
No
Alarm
No
Afmetingen in cm. (Lengte, Breedte, Hoogte)
43 x 36 x 22
Gewicht (kg.)
7,9

Prijs op aanvraag