html> <!-- gemaakt door www.metatags.nl --> <meta name="description" content="Willemshandel is een genie in het slijpen van professioneel gereedschap op elk gebied en de verkoop van al U gemotoriseerde en elektrische tuin gereedschap tegen scherpe prijzen."> <meta name="keywords" content="grasmaaiers, bladblazers, gereedschapslijpen, gereedschapslijper, professioneelslijpwerk, constructiewerk, staalconstructiebouw, elktrischegereedschappen, bosch, hitachi, kettingzagen, service, onderhoud, "> <meta name="author" content="metatags generator"> <meta name="robots" content="index, follow"> <meta name="revisit-after" content="3 days"> <title>Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten. Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. titel HTML "> Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. XHTML "> HTML "> STIGA ROBOT MAAIER titel

<< Vorige - Volgende >>


AL-KO Silver 470B Premium Benzine Grasmaaier


AL-KO Silver 460 B Premium, een benzine grasmaaier met een maaibreedte van 46 cm, voor de middelgrot

Artikelcode: AL-KO Silver 470BAL-KO Silver 470B Premium Benzine Grasmaaier
STIGA HOOGE-MIERDE  AL-KO HOOGE-MIERDE

Het adres voor al U gemotoriseerde tuingereedschap en al U slijpwerk


AL-KO duw en zitmaaiers.  STIGA HOOGE-MIERDE  AL-KO HOOGE-MIERDE

Het beste adres om een grasmaaier te kopen is Willems Hooge-Mierde. Een grasmaaier kun je natuurlijk overal kopen maar hoe zit het als er een probleem is dan laat het soms te wensen over weken wachten voor hij is gerepareerd.Dat kan u bij ons niet overkomen.Natuurlijk  ook om het feit dat wij alleen top merken verkopen zoals  AL-KO grasmaaiers.Wereld gebruikt en tegen scherpe prijzen.Niet te vergeten de  AL-KO zitmaaiers. De AL-KO zit maaier is er  in de vaste geelzwarte uitvoering.Kijk ook op utup voor demo flimpjes van AL-KO. En dat in 30 modellen en uitvoeringen


AL-KO Silver 470B Premium Benzine Grasmaaier 

Omschrijving

AL-KO Silver 470 B Premium, een benzine grasmaaier met een maaibreedte van 46 cm, voor de middelgrote gazons (tot 1100 m2). Tevens voorzien van mulchfunctie.

U ontvangt 3 jaar garantie op alle grasmaaiers van AL-KO. AL-KO staat voor kwaliteit en innovatie!  Alle Premium en Aluline modellen van AL-KO onderscheiden zich nog eens extra met hun comfortabele centrale maaihoogteverstelling en meervoudig in hoogte verstelbare duwboom. Deze modellen zijn in een handomdraai in de onderhoud- opbergstand te zetten.

Laagste Prijs Garantie
Bij MijnGrasmaaier.org bestelt u uw grasmaaier aan de beste prijs. Dit garanderen wij met de Laagste Prijs Garantie.

Technische gegevens
Voor gazonoppervlakken tot: 1100 m2
Vermogen: 2,0 kW
Motor: Briggs&Stratton Series 500 
Snijbreedte: 46 cm
Hoogteverstelling: 7 posities 30-80 mm (centraal)
Inhoud opvangbak: 70 liter
Gewicht: 32 kg

                               

Breder is beter/zelfrijdend en sneller:
De brede, kogelgelagerde wielen ontzien het gazon en zorgen voor een optimaal rijcomfort. De voorwielen hebben een diameter van 20 cm en de achterwielen een diameter van 28 cm. 

Hoogte-instelling
Met een centraal schakelsysteem kan de maaihoogte op 7 verschillende hoogten ingesteld worden. Zo bepaald u nauwkeurig hoe kort het gras gemaaid moet worden. 

Naar wens mulchen
Wanneer u uw gras wilt voorzien van natuurlijke bemesting, dan zet u zonder gereedschap het mulchinzetstuk achter de grasmaaier en daarna wordt het fijngesnipperde grasmaaisel als natuurlijke mest over het gazon verspreid.

Perfecte opvangbak
De grasmaaier heeft een opvangbak met aerodynamische geleiding van de lucht voor een optimale vulling. De opvangbak is voorzien van een automatische vulstandindicatie en een speciale geometrie, die ervoor zorgt dat de bak eenvoudig en compleet geledigd kan worden.

Garantie
U ontvangt 3 jaar garantie op deze grasmaaier.
Prijs op aanvraag