html> <!-- gemaakt door www.metatags.nl --> <meta name="description" content="Willemshandel is een genie in het slijpen van professioneel gereedschap op elk gebied en de verkoop van al U gemotoriseerde en elektrische tuin gereedschap tegen scherpe prijzen."> <meta name="keywords" content="grasmaaiers, bladblazers, gereedschapslijpen, gereedschapslijper, professioneelslijpwerk, constructiewerk, staalconstructiebouw, elktrischegereedschappen, bosch, hitachi, kettingzagen, service, onderhoud, "> <meta name="author" content="metatags generator"> <meta name="robots" content="index, follow"> <meta name="revisit-after" content="3 days"> <title>Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten. Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. titel HTML "> Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. XHTML "> HTML "> STIGA ROBOT MAAIER titel


Al-ko maaiers


U vindt hier Al-ko maaiers in diverse uitvoeringen zowel benzine als elektrische

Artikelcode: Al-ko maaiers


STIGA HOOGE-MIERDE  AL-KO HOOGE-MIERDE

Het adres voor al U gemotoriseerde tuingereedschap en al U slijpwerk AL-KO duw en zitmaaiers.- STIGA HOOGE-MIERDE  AL-KO HOOGE-MIERDE

Het beste adres om een grasmaaier te kopen is Willems Hooge-Mierde. Een grasmaaier kun je natuurlijk overal kopen maar hoe zit het als er een probleem is dan laat het soms te wensen over weken wachten voor hij is gerepareerd.Dat kan u bij ons niet overkomen.Natuurlijk  ook om het feit dat wij alleen top merken verkopen zoals  AL-KO grasmaaiers.Wereld gebruikt en tegen scherpe prijzen.Niet te vergeten de  AL-KO zitmaaiers. De AL-KO zit maaier is er  in de vaste geelzwarte uitvoering.Kijk ook op utup voor demo flimpjes van AL-KO. En dat in 30 modellen en uitvoeringen

ALGEMEEN

Bij Willems handel  kunt u de meest recente zitmaaiers kopen bij U officiële dealers. Tevens verkopen wij uitsluitend en alleen kwalieteits producten.

Wij verkopen in Nederland en België. Echter in de praktijk verkopen wij 80% naar Nederland. Dit heeft te maken met de gunstige ligging van ons bedrijf t.o.v. Nederland. Vanuit Hooge-Mierde (nl) bent u in 5 minuten bij ons voor de deur en vanaf.Poppel 10 minuten.

Wij houden van tevreden klanten niet dat u naar huis gaat met een zitmaaier waar u achteraf niets aan heeft. Het is voor ons een uit de hand gelopen hobby. Hobby moet leuk blijven en geen ergernis opleveren.

Zitmaaiers kunnen voor 65ct per kilometer (enkele reis) bij u thuis worden afgeleverd. Zo hoeft u geen aanhangwagen te huren of auto met trekhaak te regelen. Dit gaat overigens altijd in overleg.

U kunt uw oude zitmaaier des gewentst inruilen. Uw zitmaaier wordt dan ook nagekeken en eventueel weer te koop aangeboden. Het is overigens niet zo dat we automatisch altijd inruilen. Zitmaaiers die rijp voor de sloop zijn vallen hier buiten. Wij moeten er ook weer achter kunnen staan als we uw ingeruilde maaier verkopen.

Op onze website staat meestal een gedeelte van onze voorraad. Zeker in het seizoen wisselt het zo snel dat het niet bij te houden is. We doen ons best. Staat uw maaier er niet bij, informeer dan toch eens vrijblijvend.

Stuur via e-mail  uw gewenste informatie en wij proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Bellen kan natuurlijk ook.

Koos

Willems handel

 


Prijs op aanvraag