html> <!-- gemaakt door www.metatags.nl --> <meta name="description" content="Willemshandel is een genie in het slijpen van professioneel gereedschap op elk gebied en de verkoop van al U gemotoriseerde en elektrische tuin gereedschap tegen scherpe prijzen."> <meta name="keywords" content="grasmaaiers, bladblazers, gereedschapslijpen, gereedschapslijper, professioneelslijpwerk, constructiewerk, staalconstructiebouw, elktrischegereedschappen, bosch, hitachi, kettingzagen, service, onderhoud, "> <meta name="author" content="metatags generator"> <meta name="robots" content="index, follow"> <meta name="revisit-after" content="3 days"> <title>Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten. Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. titel HTML "> Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. XHTML "> HTML "> STIGA ROBOT MAAIER titel

Welkom Gastenboek      Assortiment         Webwinkel             Contact 

 

 
Geachte bezoeker van hartewelkom bij willemshandel.

Om eerlijk te zijn ik ben Jan Kok de maker van deze website. Ik ken Koos willems  nu ongeveer een jaar door een goede vriendin kwam ik in contact met Koos.Toen wist ik nog weinig van Koos maar langzamer hand ben ik  gaan ontdekken hoe een groot vakman hij is. Ik heb zelf een metaal opleiding gedaan in de jaren '60 toen de bomen echt nog in de hemel groeiden dus weet ik best wel wat ijzerof staal is. Ik was uiteraard zeer geïnteresseerd in de slijpmachines die er stonden  Koos gaf mij een rondleiding door het machinepark ik keek mijn ogen uit. Toen ik op een zekere middag de slijperij binnen kwam was Koos bezig met het slijpen van een metaal boor van 32 mm. In de tijd dat ik in de constructie bouw werkzaam was moest je minimaal 8 mm voor boren om een gat van 32 mm te boren. Ik heb de boor 32 in mijn handen gehad en gevoeld en bekeken wat een vakmanschap om op deze manier een boor te slijpen, zo geslepen dat van de ziel van de boorwas veranderd in boor 6 die het voorboren overbodig maakt. Dat is pas kunst.

Het constructie bedrijf wordt gerund door Pieter een op en top vakman met een HTS opleiding die echt zijn mannetje staat. Pieter is een man met inzicht en doorziet elk probleem zo als een constucteur betaamd. U moet er  van uitgaan dat Pieter met de  meest geavanceerde gereedschappen werkt geleverd door willemshandel het hard van het berdijf die ook U alle soorten gereedschppen kan leveren zo als boormachines, zaagmachines en uiteraard alle tuin gereedschappen en gemotoriseerde tuin gereedschap zoals maaiers, trimmers, heggenzagen, motorzagen in diverse uitvoeringen. Voor particulier en professioneel zakelijk gebruik.         

                                                                  

                                               Bekijk ons gehele assortiment op de betreffende pagina.

                                       
                                       Al-ko grasmaaiers

                       
                       Dit is een Alko zitmaaier met achteropvang. 

               


       
                       STIGA  FRONT Blazer PARK 2+4WD

                               STIGA FRONTBORSTEL PARK 2+4WD